• Home
  • Begin hier
    • Over ons
    • Disclaimer
    • Opmerkingen beleid
  • Gezondheid Algemeen
  • Recepten
  • Verzorging
  • Keuken 101
    • In de Keuken
    • Organisatie
    • Menuplannen
    • Budget
  • Overige
    • Give-Away & Reviews
    • Overige
    • Uitdaging
  • Partners
  • Contact
    • Adverteren
    • FAQ
    • Gastbloggers gezocht

4 Gezonde Snoepjes om zelf te maken

12 oktober 2012 geschreven door Heleen Quantrill 41 Reacties

Mijn keuken in voorbereiding op de snoepmiddag.

Met de feestdagen al min of meer in het zicht, leek het me een goed idee om weer eens snoep te maken. Ja, ik weet het, ‘snoep’ klinkt goedkoop en fout. Maar goed, ‘vet’ ook 😉 en jongens, dat waanidee hebben we in de ban gedaan! Tijd dus om ‘snoep’ in een ander daglicht te stellen. En wat zou je er van vinden als je wist dat deze snoep niet alleen erg lekker, maar ook nog eens gezond is? Vol met gezonde vetten, antioxidanten en enzymen. Zoetmiddel gebruikte ik minimaal, maar de smaak is onovertroffen!

Ikzelf ben een hele middag bezig geweest in de keuken om deze snoepjes te ontwikkelen zoals je dat met een mooi woord zegt. Eerst de kasten langs, daarna keuken opgeruimd, om hem vervolgens onder de cacao, bananenschillen en fruitspatten weer achter te laten. Maar het was ontzettend leuk om te doen! Als je kinderen hebt, is dit het moment om ze de keuken in te sleuren en samen lekker te kliederen. Koken gebeurd minimaal, kneden, schenken en snijden weer wel en daar kunnen kleine handen prima mee helpen!

Gezonde Fruit Gummies

 

Dit recept is losjes gebaseerd op dat van Mommypotamus. Ik zag haar post voorbijkomen op Facebook en wist toen al dat ik die snoepjes ook wilde gaan maken. Wat mij tegenstond was het gebruik van veel honing en kleurstof (hoewel natuurlijk). Want laten we wel wezen, wat heeft nou meer kleur dan biologisch rood fruit?

150 ml vers geperst sinaasappel- of citroensap
200 gram bevroren of vers rood fruit
6 gelatineblaadjes, 10 gram gelatinepoeder of 5 gram agar agar poeder
Blender of staafmixer

  1. Doe het sap en het fruit in een steelpannetje en breng aan de kook.
  2. Week ondertussen de gelatineblaadjes als je die gebruikt.
  3. Gebruik je agar agar, voeg dat dan per eetlepel toe, roer steeds goed door en laat meekoken.
  4. Als het fruit zacht en heet is, pureer het fijn in een blender of met een staafmixer.
  5. Roer nog even goed door.
  6. Schenk het over in een glazen schaal of leuke siliconenvormpjes.
  7. Laat opstijven en bewaar in de koelkast in een doos met deksel.

Wie had gedacht dat een fruitsnack zo geinig en zo lekker kon zijn?

No-Sugar Fudge

Dit recept is letterlijk gistermiddag ontstaan nadat ik na zes experimenten met chocola die geen succes waren, een pakje santen in mijn hand had. De glazen schaal stond nog in een pan met heet water… wat zou er gebeuren als je een pakje santen smelt?

1 pakje santen
1/2 rijpe banaan, geprakt
Zaadjes van 1/2 vanilleboon of 1/2 tl goeie vanille extract
Snuf zout

  1. Neem een vuurvaste kom en zet dit op een pan met heet water. Als je een au-bain-marie pan hebt, gebruik je die uiteraard.
  2. Doe hier de santen in, draai het vuur laag en laat het smelten. Dit kan wel tien minuten duren.
  3. Als het gesmolten is, roer je de banaan, vanille en het zout erdoor. De consistentie is stevig.
  4. Schenk het in een plat bakje met wat plasticfolie en zet in de koelkast.
  5. Snij in stukken zodra het gestold is.
  6. Bewaar in de koelkast als je die zelfbeheersing hebt! Want het is maar goed dat dit erg machtig is, je eet je er een ongeluk aan!

Low-Sugar chocoladerepen

Excuses voor de overbelichting. Foto’s maken in de avond geeft geen mooi effect!

De chocola die voor dit recept gebruikt is, bevat inderdaad suiker. Maar bedenk dit: Hoe hoger het gehalte aan cacao (70% of hoger) des te minder suiker het bevat! Dus voor dit recept heb ik een reep chocolade van 85% gesmolten. Ik vind de bittere smaak aangenaam, maar als dat niet jouw ding is, voeg dan een eetlepel honing of palmsuiker toe.

100 gram pure chocolade
Een handvol geroosterde amandelen (ongebrand gekocht, even in een droge koekenpan geroosterd)

  1. Neem weer die vuurvaste kom en maak een badje met Marie.
  2. Doe de chocola in de kom en laat deze smelten.
  3. Hak de noten grof.
  4. Bekleed een ruim bakblik met bakpapier en schenk hier de chocolade in. Hoe kleiner het bakblik, des te hoger de chocolade komt.
  5. Strooi de gehakte noten hierop en roer het met een lepel even door.
  6. Laat in de koelkast opstijven en hak vervolgens in stukken.

Aardbei Fudge

Dit is een ontdekking! Wederom de santen. Maar deze keer gewoon zo, ongesmolten in de blender met wat aardbeien. Malen, invriezen, klaar.

50 gram santen
50 gram aardbeien
Snufje zout

  1. Doe eerst de santen in de blender en maal goed door.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe en pulseer een paar keer. Je wilt een mooi gemarmerd effect 😉
  3. Verdeel in vormpjes en zet in de vriezer.

Je ziet het! Vier verschillende snoepjes met minimaal toegevoegde suiker. Snoepen zonder schuldgevoel!

Hebben jullie genoeg inspiratie opgedaan? En zijn jullie nog met veel enthousiasme met de Uitdaging bezig of kan dat wel weer een boost gebruiken? Kijk dan morgen op mijn blog!

Niet vergeten! Deze hele maand oktober zijn mijn beide e-boekjes boordevol recepten zonder suiker, lactose of gluten met à €1,50 te koop! Plaats de bestelling via het contactformulier en je hoort van me! 

© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed.  ALL RIGHTS RESERVED.

Ook leuk om te lezen!

  • Hazelnoot Kokossnoepjes à la RaffaelloHazelnoot Kokossnoepjes à la Raffaello
  • Kaas Kerstkrans – Een leuke manier om een kaasplank te serveren!Kaas Kerstkrans – Een leuke manier om een kaasplank te serveren!
  • Mijn Top 10 Feestelijke Kruiden & SpecerijenMijn Top 10 Feestelijke Kruiden & Specerijen
  • Perfecte Kalkoen voor de FeestdagenPerfecte Kalkoen voor de Feestdagen
  • Snowball Tangerine Dream Kerst Dessert voor de feestdagenSnowball Tangerine Dream Kerst Dessert voor de feestdagen
Bijgewerkt op 15/09/16

Categorie: Recepten, Zoete lekkernijen Tags: chocola, gelatine, Kerst, santen, snoepjes

Reacties

  1. Annelies zegt

    19 oktober 2018 om 16:11

    Ik heb er nu al zin in!
    Heb je de fruitgummies ook al een keer gemaakt met vers fruit? En is dan de verhouding 1 op 1
    Enne kun je ze ook invriezen?

    Ook de fudge lijken me erg lekker!

      Annelies(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
    • Heleen Quantrill zegt

      22 oktober 2018 om 11:38

      Hoi hoi!

      De fruitgummies kun je niet invriezen helaas. En de verhouding is inderdaad 1 op 1.

      Groetjes!

        Heleen Quantrill(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
  2. Amaury zegt

    27 augustus 2018 om 11:03

    Hallo,
    Is het mogelijk zelf agaranta te maken door agar agar poeder en arrowroot poeder te mengen? Ik zocht naar de verhoudingen, maar vond deze nergens… Kan iemand hiermee helpen?

    ALVAST BEDANKT!!

      Amaury(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  3. robin zegt

    24 maart 2017 om 13:39

    hoe lang moet die aardbeien fudge in de vriezer?

      robin(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
    • Heleen Quantrill zegt

      29 maart 2017 om 08:56

      Met een paar uurtjes is het wel bevroren.

        Heleen Quantrill(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
  4. Sandra zegt

    16 november 2016 om 10:14

    Wat een leuk recept.
    Maar ergens gaat er iets fout bij mij.. Ik heb gisteren geprobeerd met bevroren rood fruit en agaragar, maar het is zelfs na een nacht in de koelkast nog dunner dan jam.
    Vanmorgen geprobeerd met peer, en wat meer agaragar gebruikt, hij staat nu iets meer dan een uur in de koelkast is wel iets dikker. Komt dit nog of na hoe lange tijd moet hij hard genoeg zijn om te kunnen snijden?

      Sandra(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
    • Heleen Quantrill zegt

      22 november 2016 om 15:19

      Hoi Sandra,

      Je moet het idd het liefst een paar uur, over zelfs de nacht over, laten opstijven. En als het dun blijft, heeft het iets meer agar nodig.

      Groetjes!
      Heleen

        Heleen Quantrill(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
  5. Zoë Duinkerken zegt

    12 juli 2016 om 17:47

    hallo mijn naam is Zoë Duinkerken

    ik heb een zoon van bijna 4 met een suiker allergie.
    nu was ik benieuwd of ik ook suikervrije snoep kon maken, ik kwam zo op u site.
    nu heb ik een vraag omdat ik het fantastisch vind om als die heerlijke snoepgoed hier kan vinden.
    heeft u ook een resept voor suikervrije lolly’s
    met vriendelijke groet Zoë Duinkerken en mijn zoontje van 3

      Zoë Duinkerken(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  6. Fieke zegt

    24 juni 2016 om 21:01

    Wat SUPER lekker die fudge, vooral wanneer het even in de diepvries heeft gelegen!!

      Fieke(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  7. Marloes zegt

    2 december 2015 om 01:49

    Die fruit gummies lijken me heerlijk. Ga ik morgen meteen maken. Maar een vraagje. Hoelang kun je deze eigenlijk gekoeld bewaren?

    Groetjes
    Marloes

      Marloes(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
    • Heleen Quantrill zegt

      3 december 2015 om 22:15

      Een week in de koelkast. Na verloop van tijd komt er toch de schimmel in. Maak dus zoveel als je denkt dat op gaat in ongeveer drie tot vier dagen tijd. Dan zit je altijd goed.

      Succes!
      Heleen

        Heleen Quantrill(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
  8. Overwinteren zegt

    11 april 2014 om 04:19

    Kayleigh, santen is geperste kokos (aangelengd met water krijg je inderdaad kokosmelk). Je kunt het vinden in de supermarkt bij de Indische producten of in een toko. Succes!

      Overwinteren(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  9. Kayleigh zegt

    4 april 2014 om 18:42

    De fudge lijkt me zo lekker om te maken! Ik heb op internet gekocht wat santen precies was en ik vond kokosmelk, maar in het recept staat dat je die moet smelten dus het lijkt me niet dat het dan kokosmelk is. Wat is het precies? Misschien een domme vraag maar ik kom er niet uit haha

      Kayleigh(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  10. Paula de Rooy zegt

    30 maart 2014 om 17:32

    Heb al twee x de fruitgummies gemaakt. Ik had in de vriezer nog aardbeienmoes uit de blender, daar het sap van bloedsinaasappel bij, en dan de gelatine. Fluitje van een cent! Vandaag met gepureerde mango en sinaasappelsap gemaakt. Ook al zo lekker! Je moet ze wel in de koelkast bewaren, anders worden ze te zacht om beet te pakken

      Paula de Rooy(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  11. Anonymous zegt

    4 januari 2014 om 14:05

    Pakje Santen koop je in de winkel meestal per 200 gram.

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  12. Anonymous zegt

    27 december 2013 om 17:36

    hoi Heleen, de vraag is al eerder gesteld en ik ben er ook wel benieuwd naar; hoeveel gram is een pakje santen?

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  13. Anonymous zegt

    24 december 2013 om 11:22

    Vandaag de ‘no sugar fudge’ gemaakt. Zoals in comments genoemd werd ook chocolade en kokosrasp erop gedaan. Laat ik zeggen; warm=lekker, afgekoeld=lekkerder, afgekoeld met chocolade=heerlijk! Echt een aanrader!

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  14. Anonymous zegt

    15 december 2013 om 21:35

    Leuke recepten! Bij het tweede recept staat: “een pakje santen”. Ik heb echter een enorm pak santen liggen…. Kun je aangeven hoeveel gram santen je bedoelt?

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  15. Anonymous zegt

    14 december 2013 om 17:17

    Vandaag de fruit gummies gemaakt. Vallen in de smaak bij dochter, halve doos leeg gegeten (scheelt dat ze gezond zijn, haha). Bananenfudge staat op mijn lijstje om te maken met haar verjaardag 1e kerstdag! Groetjes Suus

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  16. Ilse (blog: family nights/uit mijn keukentje) zegt

    22 oktober 2013 om 12:03

    Ben nu de fruitgummies aan ’t maken, maar er staat nergens wanneer je de gelatine toevoegt… Ik snap ’t wel, maar anderen vinden ’t misschien lastig!
    Niet vervelend bedoeld, maar gewoon even meedenken 😉

      Ilse (blog: family nights/uit mijn keukentje)(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  17. Anonymous zegt

    19 oktober 2013 om 18:48

    Hoi Heleen, Dank voor alle heerlijke recepten. Ik ben een echte nieuwkomer op dit gebied, maar vind je site geweldig. De non-sugar fugde is inderdaad erg machtig. Uiteindelijk heb ik ze in kleine blokjes gesneden en in een ijsblokjeslaatje gedaan en aangevuld met pure 70% chocolode. Een soort bonbon, die gun ik mijzelf bij de thee. Een beetje smokkelen moet soms toch kunnen ? Groeten,Astrid

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
    • Wieteke zegt

      10 december 2013 om 17:43

      Slim idee van het ijsblokbakje!
      Ik had geen zin in geklieder met chocolade, en dit werkt echt perfect!
      Nu kan mijn vriend ook genieten van zelfgemaakte bounties!
      De volgende keer doe ik er denk ik extra kokosrasp in, voor de echte bounty-bite!

        Wieteke(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
  18. Marieke van Mourik zegt

    20 augustus 2013 om 06:37

    Oja, bij die bananenkokosfudge heb ik ook nog wat citroenrasp toegevoegd…

      Marieke van Mourik(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  19. Marieke van Mourik zegt

    20 augustus 2013 om 06:29

    Die bananenkokosfudge is goddelijk! We hebben inderdaad nog pure chocolade met paar blokjes cacaoboter au bain marie verwarmd en dit over de fudge heengeschonken… af laten koelen (met veel pijn en moeite om eraf te blijven)… verrukkelijk!
    Ben het nu ook weer aan het maken en nu ga ik er nog wat geraspte kokos over heen strooien… verheug me er nu al op. Bedankt voor je geweldige recepten, Marieke

      Marieke van Mourik(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  20. Fabienne Verkoulen zegt

    30 mei 2013 om 09:28

    Spuit 11, maar gisteren santen gekocht en twee recepten gemaakt. De bananenfudge, goddelijk! Had alleen geen geduld dus heb de blok half gesmolten in de keukenmachine gegooid en het resultaat was top. Een ander recept was een proef: 3 verse abrikoosje met 75 gram santen, samen in de blender. Erg lekker (zurig) maar werd niet hard (verhouding verkeerd), maar heerlijk door de yoghurt of op een speltwafel.

    Dank voor je recepten en inspiratie!

      Fabienne Verkoulen(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  21. Anonymous zegt

    19 mei 2013 om 09:19

    Hoi! Wat een leuke recepten zeg! Ik heb gisteren de fruit gummetjes proberen te maken, maar ik had een vraagje. Ik heb ze nu in blokjes gesneden, maar ze zijn toch een beetje vochtig en plakkerig bij mij. Heb ik iets verkeerd gedaan en kan ik dat oplossen?
    Bedankt!

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
    • Heleen Quantrill zegt

      19 mei 2013 om 20:32

      Mogelijk dat de verhouding gelatine en vocht wat aan de krappe kant was, want ik heb flink wat gelatine gebruikt zodat het echt heel stijf wordt. Wat je nu kan doen, is de snoepjes heel licht bestuiven met kokosmeel, mesquitepoeder, maca of cacao (net wat je voorkeur heeft). Dit kan het oppakken net wat makkelijker maken. Of doe ze even in de vriezer om het wat meer op te laten stijven. Of eet ze nu allemaal tegelijk op 😉

        Heleen Quantrill(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
  22. Linda K zegt

    22 april 2013 om 13:27

    De bananenfudge vond ik de eerste dag wel aardig, maar de 2e dag hadden smaken zich goed vermengt en vond het heerlijk. Tip: Houd je in, eet niet alles meteen op maar wacht een dagje.

      Linda K(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  23. Puur en Groen zegt

    21 februari 2013 om 15:13

    Ik heb de bananenfudge vandaag gemaakt. Erg makkelijk en lekker!

      Puur en Groen(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  24. domi zegt

    1 februari 2013 om 07:19

    chocolade kun je maken van Cocos olie honing en cacao samen
    vloeibaar au bain marie mengen er over gieten en opstijven in de koelkast als dip over ijs of in yoghurt heerlijk

      domi(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  25. Renate Konings zegt

    24 november 2012 om 21:24

    Hoi Heleen,
    Gebruik je bij het eerste recept 6 gelatineblaadjes en 10 gram regulier gelatinepoeder of: 6 gelatineblaadjes of 10 gram regulier gelatinepoeder. Dus gebruik je ze beiden of een van de twee. En als je de gelatineblaadjes gebruikt laat je deze dan meekoken?

    Groetjes, Renate

      Renate Konings(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
    • Heleen Quantrill zegt

      24 november 2012 om 21:47

      Hoi Renate,

      Het is ‘of’. Ik geef hier drie verschillende mogelijkheden voor gelatine omdat ik hier nogal eens wat vragen over kreeg. Gelatine blaadjes week ik eerst en laat ik vervolgens in het hete mengsel oplossen. Koken doe ik dan niet meer, alleen doorwarmen want zodra de blaadjes opgelost zijn, is het klaar.

      Groetjes
      Heleen

        Heleen Quantrill(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
    • Renate Konings zegt

      26 november 2012 om 18:39

      Hi Heleen, bedankt voor je snelle reactie. Ik heb net de aardbei fudge gemaakt. Welke bakjes gebruik jij om de fudge te laten opstijven? Ik heb eierdopjes gebruikt. Ben benieuwd hoe ze opstijven?

      Groetjes, Renate

        Renate Konings(Quote)  (Reageer)

      Beantwoorden
  26. Renate zegt

    14 november 2012 om 13:37

    Heb de bananenfudge gemaakt! De fudge in minicupcakevormpjes gedaan met een laagje gesmolten pure chocolade en daar nog wat kokosrasp overheen. Net een petit four….leuk om te serveren. Kan je trouwens ook kokosolie gebruiken of is santen nog weer heel anders?

    Wij gaan straks smullen!

      Renate(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  27. Wendy zegt

    15 oktober 2012 om 15:27

    Mijn zoontje heeft net ook fudge gemaakt van santen gemengd met dieprvriesbosvruchten, beetje vanille, hij vond het warm ook heerlijk. Het staat nu op te stijven in de koelkast. Dank je wel voor al je inspirerende recepten en tips, dat maakt het een stuk makkelijker om op een leuke manier over te stappen op een gezonder voedingspatroon.

    Groetjes, Wendy

      Wendy(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  28. Anonymous zegt

    14 oktober 2012 om 09:53

    http://www.debakparade.nl niet alles even paleo,maar met een paar creatieve aanpassingen..
    gr peggy

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  29. Iris Wortman zegt

    13 oktober 2012 om 16:59

    Hoi Heleen,
    ik heb vanmiddag de ‘bananefudge’ gemaakt. Ik liet het mijn man proeven en die vondt het naar bounty smaken.
    Dit bracht mij op een idee: ik heb een reep extra pure chocolade gesmolten en de stukjes fudge erin gedoopt en toen laten afkoelen in de koelkast.
    Nu hebben we heerlijke suikerarme ‘bounty’ stukjes. Misschien een tip voor mede ‘paleo knutselaars’
    Je hebt een geweldige website!
    met vriendelijke groet
    Iris

      Iris Wortman(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  30. Anonymous zegt

    12 oktober 2012 om 09:47

    this i like!! als ik zin heb in iets fouts,dan kun je het ook omzetten naar en snack in iets goeds…je kunt ook hagelslag maken van kokosrasp en rauwe cacao,in een leeg jampot en schudden,ook heel erg lekker is een kommetje met wat notenpasta,cacao,rijstemeel en een banaan,alles prakken en je hebt een raw cookie dough geval..erg lekker…!! omelet van kokosrasp met beetje boekweitmeel insmeren met appel-peren stroop,gemalen walnoot en plakjes banaan,oprollen in de koeling en dan plakjes snijden en heel simpel een banaan,appel of aardbeien met gesmolten chocolade en kokosrasp of insmeren met noten pasta of kokosvet zo uit het potje haha
    heleen,kijk ook eens op de site bakparade,heel leuk en vaak bedriegelijk eenvoudig!

      Anonymous(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  31. M@@ike zegt

    12 oktober 2012 om 08:14

    Goede tips! Zo maak ik zelf vaak fruitleer voor mijn kinderen.
    Ik zal er binnenkort eens een bericht over posten op mijn blog.

      M@@ike(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  32. Silent Lucidity zegt

    12 oktober 2012 om 09:54

    Ziet er allemaal heerlijk uit! Ik heb laatst zelfgemaakte reese’s peanutbuttercups gemaakt met zelfgemaakte amandel/hazelnoot pasta en 85% chocola. Dat wordt wel heel plakkerig en stroef in je mond, net of je een te grote hap beschuit met pindakaas neemt 😉
    Ik heb een paar weken geleden bij de natuurwinkel kokospasta/kokoscreme meegenomen van biona, is dat nou hetzelfde als santen? Ik nam het mee voor de curry omdat ik iets anders wilde dan de kokosmelk. Moest het inderdaad in warm water vloeibaar maken en toen ik het proefde… man ik vond het net witte chocola met kokos. Heb het gister ook door mijn groene smoothie gedaan en in het restje van het zakje had ik nog wat rauwe cacao gedaan. Toen dacht ik al hier moet ik een keer wat mee 🙂

      Silent Lucidity(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden
  33. Kim zegt

    12 oktober 2012 om 07:39

    Hm, die aardbei fudge klinkt érg aantrekkelijk. Ga ik maar eens maken van het weekend! Vorige keer vond ik santen echt te vet van smaak, maar ga toch nog een poging wagen.

    Moeten ze in de vriezer alleen om hard te worden, of moet je ze ook direct uit de vriezer eten?

      Kim(Quote)  (Reageer)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hier vind je me ook…

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Welkom!

Hallo! Ik ben Heleen, het meesterbrein achter Eet Goed, Voel je Goed.

Als je op zoek bent naar een meer ontspannen en gezondere versie van jou, dan zit je hier goed! Mijn missie is om je te laten zien dat je gezond en lekker kunt eten zonder al te veel moeite en poespas. Eten is niet alleen voeding, maar ook samenzijn, genieten en ontdekken.

Dus pak gauw een kop thee of koffie en schuif aan, dan kletsen we nog lekker even verder.
Lees meer…

Copyright © 2021 · Eet Goed, Voel je Goed · All Rights Reserved · Privacy Policy

Copyright © 2021 · Daily Dish Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Deze site maakt gebruik van glutenvrije koekjes. Klik hier voor meer info.