• Home
  • Begin hier
    • Over ons
    • Disclaimer
    • Opmerkingen beleid
  • Recepten
    • Avondeten
    • Brood
    • Desserts
    • Drankjes
    • Groenten
    • Koek en gebak
    • Lunch
    • Ontbijt
    • Pannenkoeken
    • Salades
    • Sauzen en dips
    • Snacks
    • Soepen
    • Zoete lekkernijen
  • Gezondheid Algemeen
    • Natuurlijke Remedies
    • Natuurlijke Verzorging
    • Supplementen Info
  • Huis & Tuin
    • Een Natuurlijk Schone Keuken
    • Organisatie
    • Menuplannen
    • Budget
  • Overige
    • Give-Away & Reviews
    • Overige
    • Uitdaging
  • Partners
  • Contact
    • Adverteren
    • FAQ

Eerste bericht van mijn blog: Notenpasta Brownies

geschreven door Heleen Quantrill 3 Reacties

Morgen begint school, gaat Echtgenoot weer naar werk en begint voor mij de dagelijkse sleur regelmaat ook weer. Om dit alles goed te beginnen heb ik met wat ik nog in de kast vond een snack gemaakt die zowel in kinder- als grote mensen lunchbox goed ontvangen zal worden. Ik ben weer begonnen met experimenteren met ingrediënten ook met het oog op mijn aankomende workshop ‘Moe, mag ik wat lekkers’ op 8 september. Want wat geef je je kroost dat zowel lekker als goed is (geen referentie naar koekjesreclame)? Dus er zullen nog wel andere baksels hier gepubliceerd worden in de nabije toekomst!

150 gram notenpasta
1 ei
50 gram honing of agavenectar
50 gram santen
2 el boekweitmeel

Meng alles in de blender tot het een mooi geheel is. Stort het in een laag bakblik en spreid uit. Bak het op 160/ 170 graden in een halfuurtje mooi goudbruin. Mijn resultaat was smeuïg en knapperig. Lekker met een banaan erbij lijkt mij.

Leuk weetje: Dit is het allereerste bericht van mijn blog, vandaag precies 1 jaar terug! Een heel jaar van bloggen, mensen leren kennen, ervaringen opdoen en onderuit gaan. En waarschijnlijk zit ik op dit moment ergens in de bergen, op vakantie. Dit bericht heb ik namelijk al een aantal weken terug opgezocht en ingesteld dat het op 22 augustus wederom gepubliceerd zou worden. 

Maar via deze weg wil ik toch al mijn lezers laten weten dat ik het een heel bijzonder jaar vond, maar dat het niet mogelijk was zonder jullie. Als ik geen berichtjes zou krijgen, vragen en bemoedigingen, had ik er allang de brui aan gegeven. Ik ken mijzelf. Maar de vele lieve, grappige en kritische opmerkingen zorgden ervoor dat ik doorging en vooral heel veel plezier heb gehad!

Dus heel erg bedankt lieve allemaal en op naar het volgende jaar saampjes! 😉

Liefs, 
Heleen

© 2010-2012 Eet Goed, Voel je Goed.  ALL RIGHTS RESERVED.

Ook leuk om te lezen!

  • Wat zijn de Gevolgen van B12 tekortWat zijn de Gevolgen van B12 tekort
  • Kitchen&More RVS Messenset Give-AwayKitchen&More RVS Messenset Give-Away
  • Bolognesesaus zonder E-nummersBolognesesaus zonder E-nummers
  • Paleo antwoord op Pizza: Meatza!Paleo antwoord op Pizza: Meatza!
  • Amandelmeel Abrikozen cake met Kardemom en VanilleAmandelmeel Abrikozen cake met Kardemom en Vanille
Bijgewerkt op 2/10/15

Categorie: Koek en gebak, Recepten

Reacties

  1. vlasje zegt

    om

    Gefeliciteerd! Nog steeds informatief! Leer soms echt wat.

    Beantwoorden
  2. Desi zegt

    om

    Ik ontdek je blog nog maar net, maar ik vind ‘m nu al erg leuk! Lekker informatief en je schrijft heel erg fijn. Succes nog!

    Beantwoorden
  3. Trudy zegt

    om

    Leuk idee, je eerste berichtje nogmaals posten na een jaar! Ga zo door, zou ‘k zo zeggen en nog een fijne vakantie!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hier vind je me ook…

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Welkom!

Hallo! Ik ben Heleen, het meesterbrein achter Eet Goed, Voel je Goed.

Als je op zoek bent naar een meer ontspannen en gezondere versie van jou, dan zit je hier goed! Mijn missie is om je te laten zien dat je gezond en lekker kunt eten zonder al te veel moeite en poespas. Eten is niet alleen voeding, maar ook samenzijn, genieten en ontdekken.

Dus pak gauw een kop thee of koffie en schuif aan, dan kletsen we nog lekker even verder.
Lees meer…

Copyright © 2023 · Eet Goed, Voel je Goed · All Rights Reserved · Privacy Policy

· Log in