Pittige Rundergehakt op Sla
Heleen Quantrill
Heerlijk pittige rundergehakt, geserveerd met frisse sla maakt een lekker lunchgerecht of een snelle hap voor 's avonds als het even te druk is om uitgebreid te koken.
Voorbereidingstijd 2 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 12 minuten min
- 350 gram rundergehakt
- 1 el currypasta bijvoorbeeld van Fair trade, Patak's of Smaakmakkers
- Kokosolie om in te bakken
- 1 uitje gesnipperd
- Chilivlokken
- Lekkere sla welke je wilt en zoveel je wilt
Verhit de kokosolie in een wokpan en fruit hierin het uitje tot deze glazig wordt.
Voeg de currypasta of Smaakmakker toe en bak kort om.
Voeg nu het gehakt toe en bak dit op middelhoog vuur net zolang tot het gehakt rul en gaar is.
Serveer met de sla en extra chilivlokken voor meer pit!