Verwarm de oven voor op 180 graden
Neem een klein bakblik of glazen ovenschaal en doe hier een velletje bakpapier in
Doe de boter met de kokosbloesemsuiker in een mengkom van je keukenmachine en klop door elkaar. Als je geen keukenmachine hebt, kun je ook een handmixer gebruiken.
Voeg één voor één de eieren toe en kluts nog even goed door.
Doe nu het meel, zout, bakpoeder en vanillepoeder erbij en meng tot je een stevig beslag hebt.
Verdeel het beslag in je bakblik en zet in de oven.
Bak de tijgernotenmeel blondies in 20 - 25 minuten gaar.
Maak ondertussen de caramel topping.
Leg de dadels in heet water en laat 15 minuten weken zodat de schilletjes zacht worden.
Giet het water weg en pureer de dadels met de kokosmelk fijn in je keukenmachine of met een staafmixer.
Zet in de koelkast tot gebruik.
Haal de blondies uit de oven en laat volledig afkoelen.
Smeer de caramel topping op de blondies en bestrooi naar smaak met extra zeezout.