Ga terug
Chocolade Mousse Avocado3

Gezonde 4 Ingrediënten Chocolade Mousse

Heleen Quantrill
Een romige, decadente chocolade mousse op basis van avocado en cacaopoeder. Laat een nacht opstijven in de koelkast voor dat perfecte mondgevoel.
Voorbereidingstijd 5 min
Totale tijd 5 min
Gang Dessert
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 1 avocado
  • 1 à 2 el cacaopoeder
  • 60 ml amandelmelk
  • 1 à 2 el zoet naar keuze of een paar druppels stevia
  • Optioneel: een snufje zout

Instructies
 

  • Haal het vruchtvlees uit de avocado en doe alles in een blender.
  • Pureer tot je een mooie gladde massa hebt.
  • Schenk de chocolade mousse in een kom.
  • Serveer direct of na een paar uur in de koelkast.

Notities

Ik gebruikte amandelmelk omdat dit van nature een zoete smaak heeft en je daarom met minder zoet toe kunt. Gebruik kokosmelk of rijstemelk voor een soortgelijk effect.