Simpele Chia Zaad Pudding
Heleen Quantrill
Een heerlijk recept om Chia Zaad Pudding te maken. Een gezond dessert of ontbijt rijk aan calcium en antioxidanten dat je binnen vijf minuten klaar hebt. Dit is het basisrecept, variaties vind je hierboven.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
- 400 ml yoghurt
- 50 gram chiazaad
- ½ tl vanillezaadjes of 1 vanillestokje uitgeschraapt
- Optioneel: 25 gram zoetmiddel naar keuze
In de blender: Doe alle ingredienten in de blender en maal even goed door. Verdeel het mengsel over vier kommetjes en zet in de koelkast.
Met de hand: Roer alle ingredienten goed door elkaar en verdeel over vier kommetjes. Zet in de koelkast.
Laat de chia zaad puddinkjes minstens vier uur opstijven. Of maak dit 's avonds om de volgende ochtend als ontbijt te eten.