Ga terug
thaise pinda noedels

Thaise Pinda Shirataki Noedels

Smakelijke en makkelijke roerbaknoedels op basis van shirataki noedels en pindakaas
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Gang Bijgerecht, Lunchgerecht
Keuken Aziatisch
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 400 gram shirataki noedels uitgelekt
  • 100 ml bouillon
  • 1 el verse gember geraspt
  • 75 ml glutenvrije sojasaus of kokosaminos
  • 75 gr pindakaas
  • 2 el honing
  • 2 tl chilipasta optioneel
  • 3 teentjes knoflook uitgeperst
  • 3 stengels lente-ui fijn gesneden
  • handvol zoute pinda's grof gehakt

Instructies
 

  • Bereid de shirataki noedels voor zoals hierboven beschreven.
  • Verhit een beetje olie in een koekenpan en doe hier de noedels in.
  • Terwijl de noedels op middelhoog vuur bakken, roer je de overige ingrediĆ«nten minus de lente-ui en pinda's door elkaar.
  • Schenk de saus over de noedels en roerbak tot de noedels heet zijn en de saus wat ingedikt.
  • Serveer met gesnipperd lente-uitje en pinda's