ChocoPudding
Heleen Quantrill
Romige chocolademousse zonder melk maar tjokvol antioxidanten. Sla de laatste stap niet over, die maakt het helemaal af!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
- 100 gram pure minstens 80% chocola, in stukken
- 200 ml kokosroom het dikke gedeelte uit een blikje kokosmelk
- 1/2 tl vanillepoeder
- 2 el cacaonibs
Doe de eerste drie ingrediƫnten in een steelpannetje en warm zoetjes op.
Zodra de chocolade is gesmolten, haal je het direct van het vuur. Het hoeft niet te koken.
Roer even goed door en laat afkoelen.
Zodra het afgekoeld is, pak je een (elektrische) handmixer en klop je de chocoladepudding op.
Strooi ondertussen de cacaonibs er ook bij.
Klop totdat het mooi luchtig is en verdeel het over vier kommetjes.
Serveer direct. Als je het weer koelt, wordt het weer stijf.