Verwarm de oven voor op 180˚ en vet het bakblik in. Leg een uitgeknipt stukje bakpapier op de bodem en zet het bakblik apart.
Maak de lijnzaad-ei door het gemalen lijnzaad in het hete water te laten wellen. Zet 5 minuten apart.
Doe de gehakte chocolade en kokosolie in een kom en smelt het au-bain-Marie.
Roer in een andere, ruime kom de amandelmeel, gehakte walnoten, glutenvrij meel, cacaopoeder, bicarbonaat, zout en suiker.
Voeg de lijnzaad-ei, gesmolten chocolade en de hete melk toe er roer goed door tot er een mooi beslag ontstaat.
Verdeel het beslag in de bakvorm en klop de bakvorm een paar keer op het aanrecht om luchtbelletjes er uit te halen. Zet n de oven en bak in 35 minuten gaar.
Laat 20 minuten afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Notities
Smelt wat extra chocolade en houd wat walnoten achter ter decoratie!