Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Tex-Mex Fajita Kipsalade
Heleen Quantrill
Kruidige kipsalade met heerlijke Tex-Mex smaken, verse groenten en romige avocado.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang
Salade
Keuken
tex-mex
Porties
2
Ingrediënten
2
kipdijfilets
Olijfolie
1/2
el
tex-mex kruidenmengsel
Sap van 1 citroen
1
rode paprika
1
avocado
in plakjes
4
el
Salsa
zelfgemaakt of gekocht
Koriander
Knapperige sla
bijvoorbeeld romaine
tortilla's
gewoon of glutenvrij
Instructies
Strooi de kruidenmix over de kipdijfilets met de citroensap.
Roer even om en zet apart.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en snijd de paprika in reepjes.
Bak de paprika en de kip op middelhoog vuur totdat beiden gaar zijn.
Verdeel op een bord de salade en leg de kip, paprika en avocado hier op.
Besprenkel het geheel met nog wat citroensap en wat eetlepels salsa.
Strooi als laatste de koriander er overheen en serveer eventueel met de tortilla's.
Notities
Koop antibioticavrije kipdijfilet hier
.