Ga terug
vogelnest koekjes

Vogelnest Koekjes voor Pasen- Glutenvrij

Maak lekkere paaskoekjes op basis van amandelmeel en kokosrasp in de vorm van vogelnestjes! Leuk met Pasen om te vullen met een paaseitje of heerlijke jam.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 12 minuten
Totale tijd 22 minuten
Porties 16 koekjes

Ingrediënten
  

  • 100 gram amandelmeel
  • 50 gram kokosrasp
  • 75 gram kokosbloesemsuiker
  • 1/2 el maca poeder

Instructies
 

  • Roer alle droge ingrediënten door elkaar en zorg dat er geen klontjes in zitten.
  • Voeg de eieren toe aan het meel en roer even door.
  • Verwarm de oven voor op 175 graden en maak met een ijsschep of twee eetlepels balletjes van gelijke grootte.
  • Doe een vel bakpapier op een bakplaat en leg hier de balletjes op en druk er voorzichtig met je duim in om een vogelnest te maken.
  • Bak de koekjes in 12 minuten gaar en laat volledig afkoelen voordat je ze van de bakplaat haalt.
  • Bewaar de koekjes in een luchtdichte doos.

Notities

Alle ingrediënten, behalve het ei en de boter, zijn te krijgen bij De Notenshop. Of waag een gokje bij de winactie en wie weet win jij één van de drie Paas-bakpakketten!