Verwarm de oven voor op 175 graden en en vet een rond cakeblik van 24 cm in. Leg een rond stukje bakpapier op de bodem en zet apart.
Snijd de rabarber in kleine stukjes en meng die met 1,5 el suiker in een kom. Snijd de aardbeien klein en meng die in een andere kom met de maizena en zet beiden apart.
Meng in een ruime kom alle droge ingrediënten voor het deeg. Kluts in een mengbeker de eieren met de karnemelk (of plantaardige melk met citroensap) en gesmolten boter of kokosolie.
Schenk dit bij het meel en roer goed door elkaar tot er een redelijk stevig beslag ontstaat.
Stort het beslag in de taartvorm en tik hem een aantal keer op het aanrecht om de bubbels er uit te krijgen.
Verdeel de aardbeien en rabarber hier over en druk iets toe.
Bak de cake 30 minuten en check of hij niet te snel bruin wordt. Zo ja, doe er dan een stukje aluminiumfolie overheen en bak nog 20 minuten. Check of een tandenstoker er schoon uit komt. Zo niet, bak dan nog 10 minuten.
Laat de cake 15 minuten afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt. Laat daarna volledig afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Lekker met volle yoghurt of een bolletje (zelfgemaakt) roomijs!