Ga terug
Pittige Rundergehakt

Pittige Rundergehakt op Sla

Heleen Quantrill
Heerlijk pittige rundergehakt, geserveerd met frisse sla maakt een lekker lunchgerecht of een snelle hap voor 's avonds als het even te druk is om uitgebreid te koken.
Voorbereidingstijd 2 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 12 min
Gang Avondeten, Lunch
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 350 gram rundergehakt
  • 1 el currypasta bijvoorbeeld van Fair trade, Patak's of Smaakmakkers
  • Kokosolie om in te bakken
  • 1 uitje gesnipperd
  • Chilivlokken
  • Lekkere sla welke je wilt en zoveel je wilt

Instructies
 

  • Verhit de kokosolie in een wokpan en fruit hierin het uitje tot deze glazig wordt.
  • Voeg de currypasta of Smaakmakker toe en bak kort om.
  • Voeg nu het gehakt toe en bak dit op middelhoog vuur net zolang tot het gehakt rul en gaar is.
  • Serveer met de sla en extra chilivlokken voor meer pit!