Ga terug

Walnoot Dadel Broodje - Glutenvrij, Suikervrij

Heleen Quantrill
Een heerlijk broodje met voedzame walnoten en dadels, maar minus de gluten of suiker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Brood, Ontbijt
Porties 8

Ingrediƫnten
  

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een klein cakeblik met een velletje bakpapier.
  • Neem een keukenmachine met messen en pulseer hier kort de amandelmeel, kokosmeel en het zout en bicarbonaat in.
  • Voeg de dadels, eieren en appelcider azijn toe en pulseer tot er een deeg ontstaat.
  • Voeg als laatste de walnoten toe en pulseer kort. Hoe korter des te groter de stukken walnoot blijven.
  • Stort het deeg in het bakblik en bak het broodje in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin.
  • Laat volledig afkoelen in het bakblik voordat je het broodje er uit haalt.