Ga terug
Chocolade Chia Pudding

Chocolade Chiazaad Pudding

Heleen Quantrill
Wat als ik je zei dat je morgenochtend een heerlijke chocolade chiazaad pudding als ontbijt zou kunnen eten? Dit recept is binnen 5 minuten gemaakt en heeft daarna alleen maar geduld nodig!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Ontbijt
Porties 3

Ingrediƫnten
  

  • 350 ml melk naar keuze ik gebruikte ongezoete amandelmelk
  • 25 gram chiazaadjes
  • 2 el rauwe cacao
  • 1/2 tl kaneel
  • Snufje zeezout
  • 4 el honing of ander zoet naar keuze

Instructies
 

  • Doe alles in een blender en pureer tot je een gladde massa hebt.
  • Schenk dit in twee of drie schaaltjes en zet in de koelkast.
  • Laat minimaal 4 uur, maar liever de hele nacht staan.
  • Serveer met vers fruit en/ of nootjes!