Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrije Crêpes
Heleen Quantrill
Supersnelle glutenvrije crêpes op basis van kokosmeel. Maak een hele stapel en bewaar ze in de koelkast zodat je er meerdere keren van kan eten.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
8
Ingrediënten
4
eieren
2
el
kokosmeel
100
ml
water of melk naar keuze
Snuf zout
Kokosolie om in te bakken
Instructies
Kluts de eieren, kokosmeel en zout door elkaar.
Laat het beslag even staan en verhit ondertussen een beetje kokosolie in een koekenpan.
Kluts het beslag nog even door en giet het water of de melk erdoor.
Schenk met een soeplepel of vanuit de mengkom als dat lukt, steeds een beetje beslag in de koekenpan.
Bak de crêpe 2 minuten aan de ene kant of totdat de bovenkant droog is, en draai hem dan om, om nog een minuut aan de andere kant te bakken.
Herhaal dit tot het beslag op is.