Ga terug
Monster Cookie Dough

Kwark, Pindakaas en Stevia fruitdip

Heleen Quantrill
Een heerlijke romige fruitdip op basis van kwark. Lekker met steenfruit, druiven of gewoon zo. Geef mee in een bakje naar school om de anders wat kale appel net dat beetje extra te geven.
Voorbereidingstijd 5 min
Totale tijd 5 min
Gang Sauzen en Dips
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 100 ml volle naturel kwark
  • 2 el 100% pindakaas of notenpasta
  • Een mespuntje vanillezaadjes of -poeder
  • Een klein beetje kaneel optioneel maar wel lekker!
  • Een paar druppels stevia naar eigen smaak

Instructies
 

  • Roer alles goed door elkaar totdat de pindakaas goed verdeeld is.
  • Bewaar tot 2 dagen in de koelkast of serveer direct met vers gesneden fruit.

Notities

Tip: Snijd plakjes appel in plaats van partjes en besmeer die met deze fruitdip. Wat extra kaneel of misschien wat zaadjes erover strooien en je hebt een erg leuk en aantrekkelijk hapje!