Verwarm de oven voor op 170 graden.
Meng in een kom de kokosmeel, zeezout en zonnebloempasta.
Hak de kokosvlokken klein als je geen rasp gebruikt.
Weeg 100 gram gedroogd fruit af en hak dit ook fijn.
Meng dit alles met de pompoenpitten en zonnebloempitten door het kokosmeelmengsel heen.
Schenk als laatste de eiwitten hier overheen en roer alles goed door.
Neem een bakblik van 20x20 cm (ongeveer) en doe hier een vel bakpapier in. Zorg dat je ruimte overhoudt om het mengsel als het ware in te pakken.
Stort het fruitmengsel in je bakblik en vouw de randen van het bakpapier om.
Druk het mengsel stevig plat en vouw de randen weer terug.
Zet in de oven en bak 20 minuten.
Haal het bakblik uit de oven en laat volledig afkoelen voordat je de repen eruit haalt.
Koel vervolgens nog een uur in de koelkast en snijd het vervolgens met een scherp mes in repen.
Bewaar de repen in de koelkast in een goed afgesloten doos.