Ga terug
Vijg Walnoot Rol

Vijg en Walnoot Rol

Heleen Quantrill
Combineer deze vijg walnoot rol met je favoriete kaasjes of eet 'm uit het vuistje!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Snack
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 50 gram gepelde walnoten
  • 250 gram gedroogde vijgen steeltje verwijderd
  • 25 gram gedroogde abrikozen
  • 50 gram amandelen
  • ½ el honing
  • Snufje gemalen kruidnagel
  • Optioneel: ½ el whisky of 1 bolletje stemgember

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten in een keukenmachine met messen en pulseer een aantal keer tot er een ietwat vaste massa ontstaat.
  • Deponeer het noot vijg mengsel op een vel bakpapier en maak er een mooie rol van.
  • Wikkel in het bakpapier en leg in de koelkast om iets op te stijven.
  • Deze rol blijft wel 2 maanden houdbaar in de koelkast.