Kook de zoete aardappelen in ruim water tot ze gaar zijn. Snijd ze door de helft en schep er wat vruchtvlees uit en bewaar dat voor een ander gerecht. Zet apart in een ovenschaal alvast.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de champignons in plakjes en meng ze in een kom met de tijm, honing en olijfolie.
Bestrooi met zout en peper en verdeel dit mengsel over de vier helften.
Hak de pecannoten fijn en verdeel de geitenkaas in vieren.
Verdeel de kaas en noten ook over de vier helften zoete aardappel.
Besprenkel het geheel met olijfolie en zet 15 minuten in de oven tot de champignons gaar zijn.
Snijd ondertussen de granaatappel door midden en houd een helft op de kop in je hand. Tik met een lepel ferm op de granaatappel en vang de pitjes op in een kom.
Zodra de zoete aardappelen klaar zijn, bestrooi je ze met de granaatappelpitjes.
Serveer direct!