Ga terug

Glutenvrije Crêpes

Heleen Quantrill
Supersnelle glutenvrije crêpes op basis van kokosmeel. Maak een hele stapel en bewaar ze in de koelkast zodat je er meerdere keren van kan eten.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Ontbijt
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 4 eieren
  • 2 el kokosmeel
  • 100 ml water of melk naar keuze
  • Snuf zout
  • Kokosolie om in te bakken

Instructies
 

  • Kluts de eieren, kokosmeel en zout door elkaar.
  • Laat het beslag even staan en verhit ondertussen een beetje kokosolie in een koekenpan.
  • Kluts het beslag nog even door en giet het water of de melk erdoor.
  • Schenk met een soeplepel of vanuit de mengkom als dat lukt, steeds een beetje beslag in de koekenpan.
  • Bak de crêpe 2 minuten aan de ene kant of totdat de bovenkant droog is, en draai hem dan om, om nog een minuut aan de andere kant te bakken.
  • Herhaal dit tot het beslag op is.