Ga terug
tex mex santa maria

Tex-Mex Fajita Kipsalade

Heleen Quantrill
Kruidige kipsalade met heerlijke Tex-Mex smaken, verse groenten en romige avocado.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Salade
Keuken tex-mex
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 2 kipdijfilets
  • Olijfolie
  • 1/2 el tex-mex kruidenmengsel
  • Sap van 1 citroen
  • 1 rode paprika
  • 1 avocado in plakjes
  • 4 el Salsa zelfgemaakt of gekocht
  • Koriander
  • Knapperige sla bijvoorbeeld romaine
  • tortilla's gewoon of glutenvrij

Instructies
 

  • Strooi de kruidenmix over de kipdijfilets met de citroensap.
  • Roer even om en zet apart.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en snijd de paprika in reepjes.
  • Bak de paprika en de kip op middelhoog vuur totdat beiden gaar zijn.
  • Verdeel op een bord de salade en leg de kip, paprika en avocado hier op.
  • Besprenkel het geheel met nog wat citroensap en wat eetlepels salsa.
  • Strooi als laatste de koriander er overheen en serveer eventueel met de tortilla's.