Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Kefir Roomkaas Dip - Pesto
Heleen Quantrill
Kefir roomkaas dip - Pesto variant
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
5
minuten
min
Gang
Dips en Sauzen
Porties
6
Ingrediƫnten
250
gram
uitgelekte kefir
1/4
tl
zeezout
Zwarte peper naar smaak
Handje basilicumblaadjes
20
gram
pijnboompitjes
1/2
teentje knoflook
Olijfolie
Instructies
Neem een blender of een hakmachine van je keukenmachine en doe hier de basilicum, pijnboompitjes en knoflook in.
Pureer dit kort en voeg een beetje olijfolie toe.
Voeg net zoveel olijfolie toe tot je een mooie samenhangende pesto hebt die niet te droog en niet te nat is. Net wat je zelf het lekkerst vindt.
Roer deze pesto door de kefir roomkaas en breng verder op smaak met zout en peper.