Ga terug

Eenvoudige Amandelmuffins - glutenvrij

Heleen Quantrill
Glutenvrije amandelmuffins op basis van amandelmeel zijn voedzaam en vullen goed. Vries ze in om er langer van te kunnen genieten.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Brood
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 150 gram amandelmeel
  • 2 eieren
  • 1 el zoet kokosbloesemsuiker of honing
  • 1/4 tl baking soda bicarbonaat
  • 1/2 el appelcider

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Meng de droge ingrediënten en voeg hier de natte aan toe.
  • Meng goed door elkaar.
  • Schep muffinpapiertjes tot driekwart vol en bak deze in 25 minuten gaar.
  • Laat even afkoelen en versier naar behoefte, of laat ze zo.