Ga terug

UIensoep

Heleen Quantrill
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Soep
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 2 grote uien in ringen
  • ½ liter krachtige kippen bouillon
  • 1 teentje knoflook gesneden
  • 1 volle el mosterd
  • 1 laurierblad
  • 50 gr. Boter
  • Keltisch zeezout en zwarte peper

Instructies
 

  • Neem een pan met een dikke bodem en laat hier de boter in smelten.
  • Bak de ui en knoflook op een laag vuur tot ze goudbruin en zacht geworden zijn.
  • Voeg de mosterd, bouillon en laurierblad toe en breng aan de kook.
  • Laat de soep inkoken tot het de gewenste dikte heeft.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer eventueel met wat verse kruiden.
  • Eet smakelijk en goede gezondheid!