Ga terug
glutenvrije tosti's en wentelteefjes

Glutenvrije Tosti's en Wentelteefjes

Iris Maier
Gebruik de producten van Schär om heerlijke tosti's of wentelteefjes te maken.
Gang Ontbijt
Keuken Nederlands
Porties 6 á 8

Ingrediënten
  

  • 6 à 8 broodjes
  • 4 eieren
  • 75 à 125 ml. kokosmelk
  • 1/2 tl. kaneel
  • snuf Keltisch zeezout
  • kokosolie om in te bakken
  • ahornsiroop of kokosbloesemsuiker als beleg

Instructies
 

  • Verhit een koekenpan langzaam op het vuur, terwijl je ondertussen het 'beslag' maakt.
  • Doe de eieren met de kokosmelk, kaneel en het zout in een kom en kluts dit goed door elkaar.
  • Giet het beslag in een diep bord en dompel er een broodje in, draai om met een vork, zodat beide kanten goed bedekt zijn met het beslag.
  • Smelt een klont kokosolie in de pan.
  • Laat het broodje goed uitlekken boven het bord en leg vervolgens in de hete pan met gesmolten kokosolie.
  • Bak het wentelteefje aan beide kanten goudbruin en serveer met een scheutje ahornsiroop of wat kokosbloesemsuiker.
  • Eet smakelijk!