Verwarm de oven voor op 170 graden.
Meng in een kom eerst de droge ingrediënten door elkaar.
Kneed de boter door de meel zodat er een soort zanddeeg ontstaat.
Kluts in een schenkbeker het ei met de karnemelk en honing door elkaar en schenk dit bij het mengsel.
Roer goed door, het deeg moet iets nat zijn. Als het droog lijkt, voeg je een beetje extra karnemelk toe.
Roer vervolgens de stukjes appel door het deeg.
Keer de kom om op een bakplaat met bakpapier en druk het deeg plat tot ongeveer 3 cm dikte.
Vorm met je een handen een cirkel en snijd deze vervolgens in 6 punten. Niet uit elkaar halen!
Bak de scones in drie kwartier gaar, of totdat ze stevig aanvoelen en mooi goudbruin zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze volledig afkoelen.
Zodra ze afgekoeld zijn, kun je ze uit elkaar halen en serveren.
Bewaar deze scones in een doos in de koelkast.