Onderste laag
Pulseer de walnoten in een keukenmachine met messen tot het kleine stukjes zijn.
Pulseer de overige ingrediënten erdoor en test tussendoor of het een samenhangend geheel wordt door het mengsel tussen je vingers te drukken.
Verdeel de helft in een rechthoekig bakje van ongeveer 10 x 15 cm
Zet in de koelkast.
Caramellaag
Meng alle ingrediënten met de hand door elkaar en verdeel over de onderste laag.
Derde laag
Verdeel de andere helft van het walnotenmengsel op de notenpasta
Chocoladelaag
Smelt de kokosolie au bain marie.
Schraap de zaadjes uit de vanille stokje en roer deze door de kokosolie.
Meng in een ruime kom de kokosolie met de kokosbloesemsuiker, cacaopoeder en dadelstroop.
Gebruik een handmixer om alle klontjes er uit te krijgen.
Als het mooi glad is, proef je of het zoet genoeg is. Zo niet, voeg dan wat meer dadelstroop toe.
Schenk dit over alles en zet in de vriezer om op te stijven.
Snijd in stukjes en serveer.
Bewaar in de koelkast of vriezer om uitlopen te voorkomen.