Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrije Gingerbread Pannenkoekjes
Heleen Quantrill
Het perfecte ontbijt voor een ontspannen kerstochtend. Maak deze glutenvrije pannenkoekjes op voorhand om meer tijd te hebben rond de kerstboom.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
12
Ingrediƫnten
100
gram
boekweitmeel
100
gram
rijstmeel
50
gram
havermeel
2
el
arrowroot
1
el
kokosbloesemsuiker of rijststroop
2
tl
bakpoeder
2
tl
gemberpoeder
1
tl
kaneel
1/2
tl
zeezout
1/4
tl
kruidnagelpoeder
2
eieren
2
el
melasse
200
ml
melk naar keuze
ik gebruikte amandelmelk
Instructies
Neem een ruime kom en meng hierin alle droge ingredienten.
Meng in een schenkbeker de natte ingredienten.
Schenk dit bij de droge ingredienten en roer goed door. Gebruik eventueel een elektrische mixer.
Verhit in een koekenpan een beetje kokosolie of ghee.
Met een sauslepel of ijslepel verdeel je kleine hoopjes beslag in de pan.
Draai de pannenkoekjes om zodra de bovenkant belletjes vertoont.
Bak nog even kort aan de andere kant.
Herhaal tot het beslag op is.