Veldsla met Linzen, Peer en Bietjes
Een frisse vroege voorjaarssalade van veldsla, linzen, peer en bietjes is perfect klaar te maken voor één persoon en erg lekker met een pittige mosterddressing.
    Porties Prep Tijd
    1persoon 5minuten
    Porties Prep Tijd
    1persoon 5minuten
    Ingrediënten
    Voor de salade:
    Voor de dressing:
    Instructies
    1. Neem een ruime kom en doe hier de ingrediënten voor de dressing in.
    2. Roer het goed door en breng op smaak met zout en peper.
    3. Snijd de peer in stukjes en verwijder het klokhuis. Snij ook de bietjes in ongeveer evengrote stukjes.
    4. Doe de sla, linzen, bietjes en peer in de kom bij de dressing en hussel even om zodat alles bedekt is met de dressing.
    5. Serveer direct.
    Notities

    Tip: Voor extra crunch bak je de linzen kort in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn en laat je ze even afkoelen. 

    Bijgewerkt op 3/03/20