Salade met Geroosterde Pompoen, Appel en Blauwschimmelkaas
Smakelijke salade van geroosterde pompoen, appel en blauwschimmelkaas. Een echte herfst-lunch of een heerlijk voorgerecht als je de porties kleiner maakt.
    Porties Prep Tijd
    2personen 10minuten
    Kook Tijd
    2minuten
    Porties Prep Tijd
    2personen 10minuten
    Kook Tijd
    2minuten
    Ingrediƫnten
    Instructies
    1. Maak de dressing door de olie en azijn met wat zout en peper in een glazen potje te doen en dit goed te schudden. Zet even apart.
    2. Verhit een koekenpan op een middelhoog vuur en rooster hier de hazelnoten in. Loop er niet bij vandaan en schud de pan geregeld. Zo voorkom je verbranden.
    3. Neem twee borden en verdeel hier de groenten op.
    4. Schenk de dressing over de groenten en verdeel de hazelnoten er over.
    5. Verkruimel de blauwschimmelkaas met een vork en laat her en der kleine brokjes kaas over de salade vallen.
    6. Serveer direct en eet smakelijk!
    Bijgewerkt op 27/11/17