Gastrecept Gevulde (Choco-) Speculaas – Vegan
  Ingrediënten
  Instructies
  1. Maak als eerste de marsepein door het amandelmeel en het snufje zout in de keukenmachine te doen en daar het citroensap overheen te sprenkelen. Zet de keukenmachine aan en terwijl deze loopt voeg je lepel voor lepel de honing/agave/rijststroop toe totdat het een ‘deeg’ vormt. Te nat? Voeg wat amandelmeel toe. Te droog? Voeg dan nog wat honing/agave/rijststroop toe. Kneed het even met de hand door en leg het apart.
  2. In dezelfde keukenmachine kun je nu de Warming Winter Brownies maken zoals beschreven staat in de gebruiksaanwijzing, maar let op; i.p.v. 1 plak van 1-1.5 cm dik, maak je 2 plakken van 0.75cm dik! 
  3. Maak van de marsepein 1 plak van ongeveer 0.75cm dik en eet ondertussen de gojibessen op
  4. Leg een plak Warming Winter Brownie neer, leg daarbovenop de plak marsepein en dek af met de 2e plak Warming Winter Brownie. Druk dit goed aan, snijd de randjes eraf (snoep randjes voor de chef!) en snijd in vierkantjes van de gewenste grootte. 
  5. Decoreer elk stukje met een (marsepein) blanke amandel (i.p.v. de gojibessen) en klaar is je gezonde, snelle en super simpele gevulde speculaas!
  6. Smul ze 😀
  Bijgewerkt op 3/10/19