Eenvoudige Amandelmuffins - glutenvrij
 
voorbereiden
kooktijd
totale tijd
 
Glutenvrije amandelmuffins op basis van amandelmeel zijn voedzaam en vullen goed. Vries ze in om er langer van te kunnen genieten.
auteur:
type recept: Brood
porties: 8
Ingrediënten
  • 150 gram amandelmeel
  • 2 eieren
  • 1 el zoet, kokosbloesemsuiker of honing
  • ¼ tl baking soda (bicarbonaat)
  • ½ el appelcider
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Meng de droge ingrediënten en voeg hier de natte aan toe.
  3. Meng goed door elkaar.
  4. Schep muffinpapiertjes tot driekwart vol en bak deze in 25 minuten gaar.
  5. Laat even afkoelen en versier naar behoefte, of laat ze zo.
Recipe by Eet Goed Voel je Goed at https://www.eetgoedvoeljegoed.nl/eenvoudige-amandelmuffins-glutenvrij/