Pittige Rundergehakt op Sla
 
voorbereiden
kooktijd
totale tijd
 
Heerlijk pittige rundergehakt, geserveerd met frisse sla maakt een lekker lunchgerecht of een snelle hap voor 's avonds als het even te druk is om uitgebreid te koken.
auteur:
type recept: Lunch, Avondeten
porties: 4
Ingrediƫnten
  • 350 gram rundergehakt
  • 1 el currypasta (bijvoorbeeld van Fair trade, Patak's of Smaakmakkers)
  • Kokosolie om in te bakken
  • 1 uitje, gesnipperd
  • Chilivlokken
  • Lekkere sla, welke je wilt en zoveel je wilt
Werkwijze
  1. Verhit de kokosolie in een wokpan en fruit hierin het uitje tot deze glazig wordt.
  2. Voeg de currypasta of Smaakmakker toe en bak kort om.
  3. Voeg nu het gehakt toe en bak dit op middelhoog vuur net zolang tot het gehakt rul en gaar is.
  4. Serveer met de sla en extra chilivlokken voor meer pit!
Recipe by Eet Goed Voel je Goed at https://www.eetgoedvoeljegoed.nl/pittige-rundergehakt-op-sla/