Vijg en Walnoot Rol
 
voorbereiden
kooktijd
totale tijd
 
Combineer deze vijg walnoot rol met je favoriete kaasjes of eet 'm uit het vuistje!
auteur:
type recept: Snack
porties: 12
Ingrediënten
  • 50 gram gepelde walnoten
  • 250 gram gedroogde vijgen, steeltje verwijderd
  • 25 gram gedroogde abrikozen
  • 50 gram amandelen
  • ½ el honing
  • Snufje gemalen kruidnagel
  • Optioneel: ½ el whisky of 1 bolletje stemgember
Werkwijze
  1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine met messen en pulseer een aantal keer tot er een ietwat vaste massa ontstaat.
  2. Deponeer het noot vijg mengsel op een vel bakpapier en maak er een mooie rol van.
  3. Wikkel in het bakpapier en leg in de koelkast om iets op te stijven.
  4. Deze rol blijft wel 2 maanden houdbaar in de koelkast.
Recipe by Eet Goed Voel je Goed at https://www.eetgoedvoeljegoed.nl/vijg-en-walnoot-rol/